Muziekvakantie in Frankrijk

Afbeeldingsresultaat voor engelse vlag translateFor english translation CLICK HERE.

Muziekvakanties Frankrijk

plan du camping.jpg

Stelt u zich eens voor. Een vakantie met ruimte en rust, zwemmen, vissen, wandelen of fietsen,gezellige, gelijkgestemde mensen en dan ook nog een andere passie verder ontwikkelen:Het maken van muziek.

Camping Les Grebes du Lac de Marcenay ligt in de prachtige Bourgogne, middenin de inspirerende, rustige natuur en pittoreske boerderijtjes. U kunt hier zien waar de camping gesitueerd ligt.  Met ingang van dit jaar gaat deze camping zich komende jaren gaan profileren als muziekcamping. Kijkt u ook op de  Facebookpagina van de camping.

Wat betekent dat? Een muziekcamping?

Een muziekcamping stelt haar deuren open voor (amateur) muzikanten en liefhebbers van muziek. Behalve de overnachting, betaalt u niets extra, tenzij u gebruik wil maken van de workshops. Het idee is om mensen met dezelfde interesses aan te trekken om  samen in ongedwongen sfeer elkaar te ontmoeten en te musiceren. Hierdoor zal de camping in de loop der jaren een hopelijk een ontmoetingsplek worden, waar oude vrienden elkaar weer zien en waar nieuwe vriendschappen ontstaan.

Niets moet, alles kan. Je kunt alleen musiceren, of samen met anderen, in de sfeervolle ontmoetingsruimte of op het terras. En natuurlijk ook voor de tent. Ook groepen zijn welkom. Heb je geen eigen instrument bij je, dan kun je gratis gebruik maken van de aanwezige elektrische piano, gitaar of basgitaar.

Gedurende de zomerperiode zal gitarist Ton Karmiggelt grotendeels aanwezig zijn om de organisatie op zich te nemen van het muzikale deel. Hij zal bij interesse workshops gaan geven voor mensen die qua muziek nog meer uit hun vakantie willen halen. Van 4 juli 2015 tot 12 juli 2015 gaan we samen een jam organiseren. Dan zal ik ook op de camping aanwezig zijn.  Deelname aan de jam is gratis bij verblijf op de camping.

Verblijfskosten van de camping vind u HIER. Er zijn behalve campingplekken ook stacaravans en huisjes te huur. We hopen dat veel muzikanten gehoor geven en komen kijken en komen spelen deze week.

Camping Les Grebes du Lac ligt in aan de rand van een meer, heeft gratis wifi en ligt middenin de natuur. De camping heeft een oppervlakte van 38000 m2 en 90 plaatsen. U kunt HIER  met googlemaps kijken waar de camping gesitueerd is. Hopelijk bent u na het lezen net zo enthousiast als Ton en ik over het concept. Komt u ook deze zomer? Dat zou leuk zijn!

Gastenboek

 • Peter / april 24, 2016:
  Hoi Marijke, bedankt voor de muzikale invulling bij RFC en... »
 • Gerrit / maart 5, 2016:
  Wat een mooie stem en jezelf begeleiden met gitaar top... »
 • Brindi / januari 4, 2016:
  Mar has the voice of a thousand cherubs singing joyfully... »
 • Marian / juli 20, 2015:
  Ik kan het niet laten om hier een berichtje op... »
 • HannahValentine / juli 1, 2015:
  I have the great pleasure of hostessing one of Mar's... »

Events

  No events

Follow Us

Right Column Widgets

Welcome to the Right Column for the Evening Shade theme. You can put a variety of widgets in this location and to manage where they are published in your site, you can download the Widget logic plugin.

Kalender

<< jan 2019 >>
MDWDVZZ
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3